Vi støtter SOS-Barnebyer

Hvert år på FN-dagen 24. oktober samler barnehagen inn penger til SOS-Barnebyer. Vi kaller det vår FN-aksjon. Vi holder på hele september og oktober med forberedelser. Dokumentasjonen av høstmånedene er en stor fest for barn og foreldre. Inntektene kommer fra barnas kunstutstilling (salg), underholdning med sang (dans), salg av mat, kafé med kaffe og kaker og loddsalg.

Vårt fadderbarn heter Jean Paul og er fra Kfarhay i Libanon. Han er født i 2012 og bor i en SOS-familie sammen med flere andre foreldreløse barn (som en søskenflokk). Han får barnehage og senere skole, og har fritidsaktiviteter som andre barn.
Hvert år går de innsamlede pengene til:
Vårt fadderbarn, SOS-Barnebyen Kfarhay.
I tillegg støtter vi opp om ulike aktuelle katastrofeområder gjennom SOS-Barnebyer/ SOS-sykehus og medisinske sentre med restbeløpet.

2015 Afrika
Syria
Ebola, foreldreløse
Krig, flyktninger
2014 Afrika Ebola
2013 Syria Krig
2012 Syria Krig

Somalia, Afrikas horn
Krigsflyktninger
Mogadishu-Badbao området
Pakistan Flomkatastrofe
Sumatra, Asia
Flomkatastrofe

Kongo, Afrika
Krigsflyktninger
Sør-Afrika Aidshjelp Sosialsenteret i QwaQwa
Bolivia Barneby
Jordán

Barna lærer om barn i andre land, og at vi må hjelpe de som ikke har det så godt som oss.