Jobbe hos oss? Vi trenger assistenter.

Hver sommer trenger vi nye medarbeidere med oppstart i begynnelsen av august. I august trenger vi to mannlige assistenter, gjerne rett fra VGS. Er du interessert i en stilling, kan du sende en søknad på mail. Vi har stort sett fulle stillinger, men har også behov for noe deltid. Vi ønsker primært å ha ansatte som kan jobbe minimum et helt år. Ansettelsene foregår i mai/juni for oppstart i august.
Minimumskrav til assistenter er bestått VGS og gode norskkunnskaper, ellers se nederst på siden her.
Stillingsannonsene våre legges ut på www.nav.no

Er du barnehagelærer med 3-årig høyskole?
Ta kontakt for uforpliktende samtale.

Kvalifikasjoner: Godkjent utdannelse, kunnskap og ferdighet om barnehage, gode norskkunnskaper (tilsv. VGS eller Bergenstesten), god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
Arbeidsoppgaver: Planlegge, dokumentere, sette i gang aktiviteter, veilede personale, skrive månedsbrev og evalueringer, lede avdelingsmøter, bidra til utvikling av avdeling og barnehage, Ta del i alle oppgaver.
Personlige egenskaper: Fleksibel, kreativ og utadvent person som ser viktigheten av det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Jobbe målrettet. Du må like utfordringer, ta ting på sparket og ha evne til å jobbe i team. Kunne være effektiv og rask, men samtidig ta vare på enkeltbarn. Modig. Bidra i fellessamlinger og tørre å være med på rollespill.Sette barnas behov foran egne.
Vi tilbyr: Konkurransedyktig lønn og pensjon, 5 ukers ferie + foreløpig 2 ukers tjenestefri, hyggelig arbeidsmiljø, egen kokk med lunsjservering, medbestemmelse og en barnehage i utvikling.