Årsplan

På denne siden vil du kunne hente opp dokumenter knyttet til det pedagogiske arbeidet.

Grønt flagg

Eiksmarka Barnehage er sertifisert som en miljøbarnehage. Grønt flagg er en internasjonal sertifiseringsordning under FEE (Foundation for Environmental Education).

Formålet med Grønt Flagg er å sikre bærekraftig utvikling gjennom miljøopplæring, tilpasset barnehager. Hvert år finner vi et nytt tema som ender opp i en prosjektrapport som sendes inn og godkjennes av "Grønt flagg".

Telysaksjonen

Filmsnutt om telys-innsamling for barna her
Et av våre miljøprosjekter gjennom flere år. Utbrente telys - vi samlet inn, renset og telte - på alle avdelinger. aluminiumskoppene leverte vi til resirkulering (sammen med glass og metall) og vi rapporterte antallet på nett. Aluminium er svært ressurskrevende å produsere. Derfor er det fint om man renser og leverer inn dette også.